Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11167
Title: Effect of gelatin hydrolysate on physico-chemical and functional properties and characteristics of film from fish myofibrillar protein
Other Titles: ผลของเจลาตินไฮโดรไลเสตต่อสมบัติเคมี-กายภาพ สมบัติเชิงหน้าที่ และลักษณะเฉพาะของฟิล์มโปรตีนไมโอไฟบริลจากปลา
Authors: Thummanoon Prodpran
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Gelatin research;Proteins Analysis
Issue Date: 2017
Publisher: Prince of Songkla University
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11167
Appears in Collections:850 Research
855 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
417085.pdf100.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.