Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Article
850 Research
850 Thesis
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 337 (Search time: 0.011 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
34
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2543
การผลิตข้าวพองเสริมใยอาหารจากรำข้าว
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
;
ณัฐนันทน์ ชุมแก้ว
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2536
กรรมวิธีการผลิตและคุณภาพของแคบหมูปรุงกลิ่นรส
กนกอร อินทราพิเชฐ
;
สายใจ จริยาเอกภาส
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2538
การผลิตปลาสะเต๊ะจากปลามูลค่าต่ำ
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
เทวี ทองแดง
;
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2006
Uses of pepsin for collagen and gelatin extraction from bigeye snapper (Priacanthus tayenus) skin
Sitthipong Nalinanon
;
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2549
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารกรอบที่ใช้โปรตีนปลาไฮโดรไลเสตเป็นส่วนประกอบ
กฤตลักษณ์ ปะสะกวี
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2538
ปัจจัยที่มีผลต่อคุณภาพของข้าวผัดปูแช่เยือกแข็ง
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
;
วิไลลักษณ์ กมลธรรม
;
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2540
การผลิตมังคุดในน้ำเชื่อมบรรจุกระป๋อง
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
สิรินทร์ ขันตี
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2543
การศึกษาคุณลักษณะของน้ำมันจากหัวปลาดิบและหัวปลาสุกจากปลาทูน่าพันธุ์โอแถบ
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
;
นิสิทธิ์ ศรีวิรัตน์
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2540
การคัดเลือกแบคทีเรียแลกติกที่สร้างสารแบคเทอริโอซินจากอาหารหมัก
สุกัญญา จันทะชุม
;
ศิรินาถ หนูเอก
;
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2544
การใช้ประโยชน์จากเปลือกกุ้ง ไคติน และไคโตแซน เพื่อพัฒนาบรรจุภัณฑ์ย่อยสลายได้
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
สมเกียรติ ดิษฐแก้ว
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Discover
Author
12
ไพรัตน์ โสภโณดร
11
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
11
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
6
ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
6
ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
6
มุทิตา มีนุ่น
5
Soottawat Benjakul
5
Thummanoon Prodpran
5
สันทัด วิเชียรโชติ
5
อัญชลี ศิริโชติ
.
next >
Subject
21
Gelatin
12
Surimi
10
Fishery products
10
สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
9
ปลาทูน่า
8
Antioxidants
7
Collagen
7
ซูริมิ
7
ผลิตภัณฑ์อาหาร
7
แอนติออกซิแดนท์
.
next >
Date issued
201
2500 - 2565
133
2000 - 2099
Has File(s)
320
true
14
false
.
next >