Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2954
Title: | การคัดเลือกแบคทีเรียแลกติกที่สร้างสารแบคเทอริโอซินจากอาหารหมัก |
Other Titles: | Selection of Bacteriocin-Producing Lactic Acid Bacteria |
Authors: | สุกัญญา จันทะชุม ศิรินาถ หนูเอก บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | แบคทีเรียกรดแล็กติก;อาหารหมักดอง |
Issue Date: | 2540 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2540 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2954 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
240917.pdf | 5.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.