Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-60 of 80 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Extraction and characterization of seaweed extract and its use for property improvement of fish- skin gelatin filmThummanoon Prodpran; Soottawat Benjakul; Ponusa Jitphuthi; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
2017Extraction, Characterization and application of Antioxidant from Cashew (Anacardium occidentale L.) LeavesSoottawat Benjakul; Lalita Chotphruethipong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Gelatin film incorporated with essential oil and palm oil : properties, characteristics and application as edible pouchSoottawat Benjakul; Phakawat Tongnuanchan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Impact of Gellan Incorporation on Properties of Fish Gelatin and Surimi GelsSoottawat Benjakul; Tanyamon Petcharat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012Gelation, proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscleSoottawat Benjakul, proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscle; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Impact of non-phosphate alkaline solution on the quality and physicochemical propertiesf Pacific white shrimp muscleSoottawat Benjakul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016Properties of gelatin from seabass (Lates calcarifer) skin and swim bladder as influenced by extraction conditions and hydrocolloidsSoottawat Benjakul; Sittichoke sinthusamran; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Virgin coconut oil (VCO) : Effects of enzyme on oil recovery efficiency and study on utilization in food productsNopparat Cheetangdee; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016Characteristics and functional properties of gelatin from goat skin as affected by extraction and drying conditionsSoottawat Benjakul; Sulaiman Mad-Ali; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Production and properties of reduced fishy odour gelatin and gelatin hydrolysate from seabass (Lates calcarifer) skinSoottawat Benjakul; Thanasak Sae-leaw; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร