Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11106
Title: | Impact of non-phosphate alkaline solution on the quality and physicochemical propertiesf Pacific white shrimp muscle |
Other Titles: | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ผลของสารละลายด่างที่ไม่ใช่ฟอสเฟตต่อคุณภาพและสมบัติทางเคมีกายภาพของกล้ามเนื้อกุ้งขาว |
Authors: | Soottawat Benjakul Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Whiteleg shrimp |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11106 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
390768.pdf | 1.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.