Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
853 Industrial Biotechnology
855 Material Product Technology
857 Agro Industrial Management Technology
859 Functional Food and Nutrition
850 Newsletter
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 471-480 of 667 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
45
46
47
48
49
50
51
...
67
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2558
การผลิตแบคเทอริโอซินโดย Enterococcus faecalis TS9S17 และการใช้ในการยับยั้ง Listeria monocytogenes ในกุ้งปอกเปลือกปรุงสุก
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
;
รติยา ก้องก่ำ
;
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2017
Extraction, Characterization and application of Antioxidant from Cashew (Anacardium occidentale L.) Leaves
Soottawat Benjakul
;
Lalita Chotphruethipong
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2542
สภาวะที่เหมาะสมต่อการผลิตสารปฏิบัติต่อเชื้อราที่เป็นสาเหตุโรคข้าวโดย Bacillus Subtilis NSRS 89-24 และ Bacillus sp. LN 007
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
;
วาสนา มู่สา
;
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2541
ปัจจัยที่มีผลต่อความสามารถในการจับโลหะของไคตินและไคโตแซน
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
เถวียน บัวตุ่ม
;
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง)
2542
การเตรียมสูตรเชื้อปฏิปักษ์ Bacillus spp. ต่อเชื้อราสาเหตุโรคข้าว
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
;
ประเสริฐ จริยะเลอพงษ์
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)
2015
Gelatin film incorporated with essential oil and palm oil : properties, characteristics and application as edible pouch
Soottawat Benjakul
;
Phakawat Tongnuanchan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2541
ผลของรายละเอียดและอัตราการให้อากาศต่อการผสมและไฮโดรไดนามิกส์ในถังหมักแบบกวนที่บรรจุด้วยสารละลายแซนแธน
ชัยรัตน์ ศิริพัธนะ
;
ภานุมาศ บุญผดุง
;
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2540
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ชิ้นมังคุดแช่เยือกแข็งโดยวิธีไอคิวเอฟ
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
พรพงษ์ สุทธิรักษ์
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2017
Impact of Gellan Incorporation on Properties of Fish Gelatin and Surimi Gels
Soottawat Benjakul
;
Tanyamon Petcharat
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2541
รีโอโลยีของสารละลายแซนแธนและผลของรูปแบบใบพัดต่อกำลังที่ใช้ในการผสมในถังปฏิกรณ์แบบกวน
ชัยรัตน์ ศิริพัธนะ
;
ศุภราภรณ์ ปางนิติกรณ์
;
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
Discover
Author
13
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
12
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
12
ไพรัตน์ โสภโณดร
11
ศุภศิลป์ มณีรัตน์
10
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
9
พูนสุข ประเสริฐสรรพ์
9
เบญจมาส เชียรศิลป์
8
ปิยะรัตน์ บุญแสวง
7
ธรรมนูญ โปรดปราน
7
เถวียน บัวตุ่ม
.
next >
Subject
22
Gelatin
20
แบคทีเรีย
17
สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
14
Surimi
14
น้ำมันปาล์ม
13
ปลาทูน่า
12
น้ำเสีย การบำบัด
11
Fishery products
10
จุลินทรีย์
8
Antioxidants
.
next >
Date issued
434
2500 - 2565
216
2000 - 2099
4
1985 - 1999
Has File(s)
634
true
20
false
.
next >