Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10462
Title: | การผลิตแบคเทอริโอซินโดย Enterococcus faecalis TS9S17 และการใช้ในการยับยั้ง Listeria monocytogenes ในกุ้งปอกเปลือกปรุงสุก |
Other Titles: | Production of bacteriocin by Enterococcus faecalis TS9S17 and application to inhibit Listeria monocytogenes in peeled cooked shrimp |
Authors: | อรัญ หันพงศ์กิตติกูล รติยา ก้องก่ำ Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม |
Keywords: | กุ้ง การเก็บและรักษา;อาหารทะเลย;การถนอมอาหาร;แบคทีริโอซิน;เอนเตอโรค็อกคัส |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10462 |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
404595.pdf | 3.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.