Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10462
Title: การผลิตแบคเทอริโอซินโดย Enterococcus faecalis TS9S17 และการใช้ในการยับยั้ง Listeria monocytogenes ในกุ้งปอกเปลือกปรุงสุก
Other Titles: Production of bacteriocin by Enterococcus faecalis TS9S17 and application to inhibit Listeria monocytogenes in peeled cooked shrimp
Authors: อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
รติยา ก้องก่ำ
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
Keywords: กุ้ง การเก็บและรักษา;อาหารทะเลย;การถนอมอาหาร;แบคทีริโอซิน;เอนเตอโรค็อกคัส
Issue Date: 2558
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10462
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
404595.pdf3.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.