Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2958
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์ชิ้นมังคุดแช่เยือกแข็งโดยวิธีไอคิวเอฟ
Other Titles: Development of frozen mangosteen segments by Individual Quick Freezing
Authors: ไพรัตน์ โสภโณดร
พรพงษ์ สุทธิรักษ์
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: มังคุด การเก็บและรักษา;ผลไม้ การเก็บและรักษา
Issue Date: 2540
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2540
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2958
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
204889.pdf6.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.