Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
853 Industrial Biotechnology
855 Material Product Technology
857 Agro Industrial Management Technology
859 Functional Food and Nutrition
850 Newsletter
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 151-160 of 667 (Search time: 0.011 seconds).
previous
1
...
13
14
15
16
17
18
19
...
67
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2006
Comparative study on the characteristics and quality changes during iced storage of black tiger and white shrimps
Pisal Sriket
;
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2547
การเกิดต้นจากการเพาะเลี้ยงแคลลัสและการแยกโพรโทพลาสต์โป๊ยเซียน
อุษา พันฤทธิ์ดำ
;
คณะอุตสาหกรรมการเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)
2003
Cryoprotective effect of trehalose on myofibrilla proteins and surimi during frozen storage
Am-on Tawisuwan
;
Prince of Songkla University Department of Food Technology (Food Technology)
2003
Inhibitory effect of mulberry green tea extracts on lipid peroxidation
Sawit Kaewkam
;
Prince of Songkla University Faculty of Food Technology
2007
Studies on some enzymes and the effect of modifield atmosphere packaging and some chemicals of quality changes of black tiger and white shrimps during refrigerated storage
Ruangnalin Thepnuan
;
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2551
ผลของการดัดแปรด้วยวิธีความร้อนชื้นต่อสมบัติทางรีโอโลยีและการเกิดรีโทรเกรเดชันของสตาร์ชข้าวที่มีปริมาณอะมิโลสแตกต่างกัน
ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
;
ปาริดา ขุนแอ
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2004
Extraction and charaterization of collagen and gelatin from bigeye snapper (Priacanthus tayenus) skin and bone
Phanat Kittiphattanabawon
;
Prince of Songkla University Department of Food Technology (Food Technology)
2548
การพัฒนาถ้วยรับน้ำยางโดยใช้น้ำยางธรรมชาติและดินขาว
สุรสิทธิ์ ประสารปราน
;
ปกรณ์ ทองหนูรุ่ง
;
ปัญญา เครือทอง
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
2005
Effect of pH. Lipids and protein crosslinkers on the properties of surimi film from tropical fish
Krittabhart Chinabhark
;
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2006
Antioxidative activity and functional properties of protein hydrolysate from round sead (Decapterus maruadsi) muscle
Yaowapa Thiansilakul
;
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
Discover
Author
13
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
12
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
12
ไพรัตน์ โสภโณดร
11
ศุภศิลป์ มณีรัตน์
10
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
9
พูนสุข ประเสริฐสรรพ์
9
เบญจมาส เชียรศิลป์
8
ปิยะรัตน์ บุญแสวง
7
ธรรมนูญ โปรดปราน
7
เถวียน บัวตุ่ม
.
next >
Subject
22
Gelatin
20
แบคทีเรีย
17
สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
14
Surimi
14
น้ำมันปาล์ม
13
ปลาทูน่า
12
น้ำเสีย การบำบัด
11
Fishery products
10
จุลินทรีย์
8
Antioxidants
.
next >
Date issued
434
2500 - 2565
216
2000 - 2099
4
1985 - 1999
Has File(s)
634
true
20
false
.
next >