Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 151-160 of 667 (Search time: 0.011 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Comparative study on the characteristics and quality changes during iced storage of black tiger and white shrimpsPisal Sriket; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2547การเกิดต้นจากการเพาะเลี้ยงแคลลัสและการแยกโพรโทพลาสต์โป๊ยเซียนอุษา พันฤทธิ์ดำ; คณะอุตสาหกรรมการเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)
2003Cryoprotective effect of trehalose on myofibrilla proteins and surimi during frozen storageAm-on Tawisuwan; Prince of Songkla University Department of Food Technology (Food Technology)
2003Inhibitory effect of mulberry green tea extracts on lipid peroxidationSawit Kaewkam; Prince of Songkla University Faculty of Food Technology
2007Studies on some enzymes and the effect of modifield atmosphere packaging and some chemicals of quality changes of black tiger and white shrimps during refrigerated storageRuangnalin Thepnuan; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2551ผลของการดัดแปรด้วยวิธีความร้อนชื้นต่อสมบัติทางรีโอโลยีและการเกิดรีโทรเกรเดชันของสตาร์ชข้าวที่มีปริมาณอะมิโลสแตกต่างกันปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล; ปาริดา ขุนแอ; คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2004Extraction and charaterization of collagen and gelatin from bigeye snapper (Priacanthus tayenus) skin and bonePhanat Kittiphattanabawon; Prince of Songkla University Department of Food Technology (Food Technology)
2548การพัฒนาถ้วยรับน้ำยางโดยใช้น้ำยางธรรมชาติและดินขาวสุรสิทธิ์ ประสารปราน; ปกรณ์ ทองหนูรุ่ง; ปัญญา เครือทอง; คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
2005Effect of pH. Lipids and protein crosslinkers on the properties of surimi film from tropical fishKrittabhart Chinabhark; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2006Antioxidative activity and functional properties of protein hydrolysate from round sead (Decapterus maruadsi) muscleYaowapa Thiansilakul; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)