Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1564
Title: Comparative study on the characteristics and quality changes during iced storage of black tiger and white shrimps
Other Titles: การศึกษาเปรียบเทียบคุณลักษณะและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพระหว่างการเก็บรักษาในน้ำแข็งของกุ้งกุลาดำและกุ้งขาว
Authors: Pisal Sriket
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
Keywords: Penaeus vannamei
Food Storage
Penaeus monodon
Frozen foods
Food Quality
Issue Date: 2006
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2006
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1564
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
279542_app.pdf70.56 kBAdobe PDFView/Open
279542_bibli.pdf194.21 kBAdobe PDFView/Open
279542_ch4.pdf55.9 kBAdobe PDFView/Open
279542_ch3.pdf12.01 MBAdobe PDFView/Open
279542_ch2.pdf139.71 kBAdobe PDFView/Open
279542_ch1.pdf921.96 kBAdobe PDFView/Open
279542_con.pdf109.94 kBAdobe PDFView/Open
279542_ab.pdf96.74 kBAdobe PDFView/Open
279542_ti.pdf28.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.