Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Thesis
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 181-190 of 247 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
16
17
18
19
20
21
22
...
25
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2541
ปัจจัยที่มีผลต่อความสามารถในการจับโลหะของไคตินและไคโตแซน
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
เถวียน บัวตุ่ม
;
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง)
2015
Gelatin film incorporated with essential oil and palm oil : properties, characteristics and application as edible pouch
Soottawat Benjakul
;
Phakawat Tongnuanchan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2540
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ชิ้นมังคุดแช่เยือกแข็งโดยวิธีไอคิวเอฟ
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
พรพงษ์ สุทธิรักษ์
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2017
Impact of Gellan Incorporation on Properties of Fish Gelatin and Surimi Gels
Soottawat Benjakul
;
Tanyamon Petcharat
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2543
การปรับปรุงกระบวนการผลิตปลาหางควายแห้งปรุงรส
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
กอบพร ประทุมนพรัตน์
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2538
การใช้ประโยชน์เศษเนื้อปลาทูน่าในการผลิตแฮมปลา
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
พายัพ มาศนิยม
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2539
การผลิตไส้กรอกบดเนื้อแพะเสริมเนื้อวัว โปรตีนถั่วเหลือง ไขมันหมูหรือเนยขาว และทัศนคติของผู้บริโภค
กนกอร อินทราพิเชฐ
;
ชีพสุมน ชิตมณี
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2539
การผลิตผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่มจากซูริมิ : กุ้งเทียม
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
พิศิษฎ์พงศ์ ปุญญพันธุ์
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2542
โปรตีนไฮโดรไลเสทและน้ำมันดิบจากหัวกุ้งกุลาดำ
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
;
ไตรตะวัน คงแก้ว
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง)
2543
การใช้ใยอาหารจากเปลือกโกโก้ในผลิตภัณฑ์ใส้กรอกแฟรงค์เฟอร์เตอร์
ไพบูลย์ ธรรมรัตนวาสิก
;
จรีพร เชื้อเจ็ดตน
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Discover
Author
2
Kittima Leelapongwattana
2
Krisana Nilsuwan
2
Phakawat Tongnuanchan
2
Sitthipong Nalinanon
2
Suthasinee Yarnpakdee
2
Yaowapa Thiansilakul
1
Akkasit Jongjareonrak
1
Ali Muhammed Moula Ali
1
Am-on Tawisuwan
1
Amjad Khansaheb Balange
.
next >
Subject
18
Gelatin
11
Surimi
10
Fishery products
8
Antioxidants
5
Collagen
5
Fish as food
5
Fishery processing
5
Food Analysis
5
ซูริมิ
4
Food Preservation
.
next >
Date issued
131
2500 - 2562
116
2000 - 2099
Has File(s)
247
true