Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Thesis
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 131-140 of 247 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
11
12
13
14
15
16
17
...
25
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Protein hydrolysate from Tuna roes : characteristics and use as antioxidative emulsifier in emulsion food systems
Soottawat Benjakul
;
Rossawan Intarasirisawat
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014
Flavor and its related quality in Longkong (aglaia dookkoo griff.) during on-tree maturation and storage
Mutita Meenune
;
Sirinya Sangkasanya
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014
Antimicrobial peptide from lactic acid Bacteria and development of antimicrobial film for food packaging
Soottawat Benjakul
;
Weerapong Woraprayote
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011
Study on angiotensin I-Converting enzyme inhibitory activity and antioxidative activity of peptides derived from some Thai traditional fermented fishery products
Soottawat Benjakul
;
Woranuch Lertprakobkit
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2554
บูดูปรุงรสพร้อมบริโภคที่ผลิตจากโปรตีนไฮโดรไลเสทของวัสดุเศษเหลืออาหารทะเลแช่เยือกแช็ง
จักรี ทองเรือง
;
กาญจนารัตน์ อรุณรัตน์
2554
การผลิตและการใช้สำรองผงเป็นสารเพิ่มความข้นหนืดในน้ำแป้ง
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
ศิริรัตน์ ปราบปัญจะ
2012
Effect of fish skin gelatin in combination with protein cross-linkers on properties of Surimi Gels
Soottawat Benjakul
;
Pimchanok Kaewudom
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2556
การปรับปรุงสมบัติการเกิดเจลของเจลาตินจากหนังปลาทูน่าเพื่อประยุกต์ใช้ในอาหารสัตว์เลี้ยง
ภาวิณี ชินะโชติ
;
ธัญญลักษณ์ เกิดบัวทอง
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2547
ผลของสารประกอบฟอสเฟตต่อคุณภาพและสมบัติของกล้ามเนื้อกุ้งกุลาดำ
อาสีนะ หมัดเจริญ
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2547
การควบคุมปริมาณ Bacillus cereus ในผลิตภัณฑ์เต้าเจี้ยว
อลิสรา เรืองขำ
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Discover
Author
2
Kittima Leelapongwattana
2
Krisana Nilsuwan
2
Phakawat Tongnuanchan
2
Sitthipong Nalinanon
2
Suthasinee Yarnpakdee
2
Yaowapa Thiansilakul
1
Akkasit Jongjareonrak
1
Ali Muhammed Moula Ali
1
Am-on Tawisuwan
1
Amjad Khansaheb Balange
.
next >
Subject
18
Gelatin
11
Surimi
10
Fishery products
8
Antioxidants
5
Collagen
5
Fish as food
5
Fishery processing
5
Food Analysis
5
ซูริมิ
4
Food Preservation
.
next >
Date issued
131
2500 - 2562
116
2000 - 2099
Has File(s)
247
true