Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2996
Title: ผลของสารประกอบฟอสเฟตต่อคุณภาพและสมบัติของกล้ามเนื้อกุ้งกุลาดำ
Other Titles: Quality and properties of black tiger prawn muscle as affected by phosphate compounds
Authors: อาสีนะ หมัดเจริญ
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: กุ้งกุลาดำ การเก็บและรักษา;ฟอสเฟต;กุ้งแช่แข็ง
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2996
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
241423.pdf117.32 kBAdobe PDFView/Open
241423_app.pdf199.21 kBAdobe PDFView/Open
241423_bibli.pdf141.51 kBAdobe PDFView/Open
241423_ch4.pdf110.58 kBAdobe PDFView/Open
241423_ch3.pdf719.9 kBAdobe PDFView/Open
241423_ch2.pdf157.01 kBAdobe PDFView/Open
241423_ch1.pdf240.28 kBAdobe PDFView/Open
241423_con.pdf113.43 kBAdobe PDFView/Open
241423_ab.pdf98.29 kBAdobe PDFView/Open
241423_ti.pdf39.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.