Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 67 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Improvement of water holding capacity and yield of pacific white shrimp by phosphate and bicarbonate replacersSoottawat Benjakul; Passakorn Kingwascharapong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016Characteristics and Applications of Active Comonents from Squid Melanin-Free InkSoottawat Benjakul; Naveen Kumar Vate; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012Post-mortem softening of freshwater prawn (Macrobrachium resenbergii) Muscle : Role of proteases and preventionSoottawat Benjakul; Chodsana Sriket
2010Factors affecting browning and crystallisation of palm syrup and palm sugar cakeMutita Meenune; Phisut Naknean; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Impact of halal slaughtering on quality and shelf-life of broiler chicken meatSoottawat Benjakul; Aneesa Addeen; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Production of gelatin hydrolysate with antioxidant activity from fish skin using protease from bacillus amyloliquefaciensSoottawat Benjakul; Samart Sai-Ut; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Hotness and pungent odour profiles of processed dried chilli (Capsicum annuum Linn. var Acuminatum Fingerh.)Mutita Meenune; Nitchara Toontom; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Production of protein hydrolysate processing antioxidant activities with negligible muddy-and fishy-odour/flavour from freshwater and marine fishSoottawat Benjakul; Suthasinee Yarnpakdee; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Extraction, characterization and storage stability of lipid from hepatopancreas of pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei)Soottawat Benjakul; Sirima Takeungwongtrakul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Properties and applications of bio-nanocomposite films from fish and squid skin gelatinsSoottawat Benjakul; Muralidharan Nagarajan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร