Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14890
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorประไพศรี, ธรฤทธิ์-
dc.date.accessioned2015-09-28T08:40:58Z-
dc.date.accessioned2021-05-17T11:03:57Z-
dc.date.available2015-09-28T08:40:58Z-
dc.date.available2021-05-17T11:03:57Z-
dc.date.issued2546-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14890-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectคุณภาพสิ่งแวดล้อมth_TH
dc.subjectความไม่มั่นคงทางอาหารth_TH
dc.titleการปนเปื้อนของสารปรอทในเนื้อปลา บริเวณทะเลสาบสงขลาตอนล่างth_TH
dc.title.alternativecontamination of mercury in fish meat in the lower part of Songkhla Laketh_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
Appears in Collections:994 งานวิจัยเชิงชีวภาพ-กายภาพ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
237536_ab.pdf75.62 kBAdobe PDFView/Open
237536_app.pdf94.47 kBAdobe PDFView/Open
237536_bibli.pdf89.51 kBAdobe PDFView/Open
237536_ch1.pdf269.74 kBAdobe PDFView/Open
237536_ch2.pdf115.81 kBAdobe PDFView/Open
237536_ch3.pdf173.77 kBAdobe PDFView/Open
237536_ch4.pdf93.27 kBAdobe PDFView/Open
237536_ch5.pdf73.04 kBAdobe PDFView/Open
237536_con.pdf77.3 kBAdobe PDFView/Open
237536_ti.pdf44.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.