Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9472
Title: | การสกัดและการทำบริสุทธิ์โอลิโกแซคคาไรด์จากเนื้อแก้วมังกรและการประเมินคุณสมบัติการเป็นสารพรีไบโอติก |
Other Titles: | Extraction and purification of oligosaccharide from dragon fruit's flesh and evaluation of prebiotic properties |
Authors: | วิโรจน์ ยูรวงศ์ รุสมัน ดะแซสาเมาะ Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | โอลิโกแซคคาไรด์;แก้วมังกร (พืช) |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9472 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
388067.pdf | 3.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.