Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9472
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วิโรจน์ ยูรวงศ์ | - |
dc.contributor.author | รุสมัน ดะแซสาเมาะ | - |
dc.date.accessioned | 2014-09-30T07:10:28Z | - |
dc.date.available | 2014-09-30T07:10:28Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9472 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | โอลิโกแซคคาไรด์ | en_US |
dc.subject | แก้วมังกร (พืช) | en_US |
dc.title | การสกัดและการทำบริสุทธิ์โอลิโกแซคคาไรด์จากเนื้อแก้วมังกรและการประเมินคุณสมบัติการเป็นสารพรีไบโอติก | en_US |
dc.title.alternative | Extraction and purification of oligosaccharide from dragon fruit's flesh and evaluation of prebiotic properties | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
388067.pdf | 3.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.