Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9472
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวิโรจน์ ยูรวงศ์-
dc.contributor.authorรุสมัน ดะแซสาเมาะ-
dc.date.accessioned2014-09-30T07:10:28Z-
dc.date.available2014-09-30T07:10:28Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9472-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโอลิโกแซคคาไรด์en_US
dc.subjectแก้วมังกร (พืช)en_US
dc.titleการสกัดและการทำบริสุทธิ์โอลิโกแซคคาไรด์จากเนื้อแก้วมังกรและการประเมินคุณสมบัติการเป็นสารพรีไบโอติกen_US
dc.title.alternativeExtraction and purification of oligosaccharide from dragon fruit's flesh and evaluation of prebiotic propertiesen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
388067.pdf3.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.