Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9472
Title: การสกัดและการทำบริสุทธิ์โอลิโกแซคคาไรด์จากเนื้อแก้วมังกรและการประเมินคุณสมบัติการเป็นสารพรีไบโอติก
Other Titles: Extraction and purification of oligosaccharide from dragon fruit's flesh and evaluation of prebiotic properties
Authors: วิโรจน์ ยูรวงศ์
รุสมัน ดะแซสาเมาะ
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: โอลิโกแซคคาไรด์;แก้วมังกร (พืช)
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9472
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
388067.pdf3.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.