Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Article
850 Research
850 Thesis
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 111-120 of 133 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
9
10
11
12
13
14
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Value-added products from squid (loligo formosana) ovary and pen: characterization and application in food systems
Soottawat Benjakul
;
Avtar Singh
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010
ผลของกระบวนการแปรรูปและสภาวะการเก็บรักษาต่อคุณภาพสารประกอบที่มีฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในผลิตภัณฑ์กระเจี้ยบแดงสกัดเข้มข้น
อัญชลี ศิริโชติ
;
เพ็ญศรี เรืองศรี
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018
Uses of Ethanolic Coconut Husk Extract fot Surimi Gel Strengthening and Enhancement of Oxidative Stability of Emulsion Surimi Gel
Soottawat Benjakul
;
Natchaphol Buamard
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019
Lipids from Cephalothorax of Pacific White Shrimp (Litopenaeusvannamei) using Ultrasonic Assisted Extraction Process :Pre-treatment, Enhanced Oxidative Stability and Applications
Soottawat Benjakul
;
Saqib Gulzar
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019
Development of Virgin Coconut Oil Emulsified Surimi Gel with Nutraceutical Properties
Soottawat Benjakul
;
Asir Gani
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018
Bioactive Compounds and Biological Properties of Thunbergia laurifolia Leaf Extract and Its Potential Use as Functional Drink
Sunisa Siripongvutikorn
;
Marasri Junsi
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2004
Chemical compositions, properties and structure of muscle affecting textural characteristics of meat from Thai indigenous chicken and broiler
Soottawat Benjakul
;
Saowakon Wattanachant
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011
Antioxidative activity and emulsifying properties of gelatin from cuttlefish (Sepia pharaonis) skin modified with phenolic compounds and fatty acids
Soottawat Benjakul
;
Tanong Aewsiri
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011
Effect of washing solution and processes on gelling properties and frozen stability of yellowtail barracuda surimi
Soottawat Benjakul
;
Kosol Lertwittayanon
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013
Properties and Applications of Bio-nanocomposite Film based on Gelatin and Nanoclay
Ponusa Jitphuthi
;
Thummanoon Prodpran
;
Soottawat Benjakul
;
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Discover
Author
5
Soottawat Benjakul
5
Thummanoon Prodpran
3
Krisana Nilsuwan
3
Nopparat Cheetangdee
2
Kittima Leelapongwattana
2
Manee Vittayanont
2
Phakawat Tongnuanchan
2
Ponusa Jitphuthi
2
Sitthipong Nalinanon
2
Sunisa Siripongvutikorn
.
next >
Subject
21
Gelatin
12
Surimi
10
Fishery products
8
Antioxidants
7
Collagen
6
Fishery processing
5
Fish as food
5
Food Analysis
5
PSU Publication
4
Food Preservation
.
next >
Date issued
8
2020 - 2022
80
2010 - 2019
45
2000 - 2009
Has File(s)
130
true
3
false
.
next >