Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 111-120 of 133 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Value-added products from squid (loligo formosana) ovary and pen: characterization and application in food systemsSoottawat Benjakul; Avtar Singh; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010ผลของกระบวนการแปรรูปและสภาวะการเก็บรักษาต่อคุณภาพสารประกอบที่มีฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในผลิตภัณฑ์กระเจี้ยบแดงสกัดเข้มข้นอัญชลี ศิริโชติ; เพ็ญศรี เรืองศรี; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Uses of Ethanolic Coconut Husk Extract fot Surimi Gel Strengthening and Enhancement of Oxidative Stability of Emulsion Surimi GelSoottawat Benjakul; Natchaphol Buamard; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Lipids from Cephalothorax of Pacific White Shrimp (Litopenaeusvannamei) using Ultrasonic Assisted Extraction Process :Pre-treatment, Enhanced Oxidative Stability and ApplicationsSoottawat Benjakul; Saqib Gulzar; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Development of Virgin Coconut Oil Emulsified Surimi Gel with Nutraceutical PropertiesSoottawat Benjakul; Asir Gani; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Bioactive Compounds and Biological Properties of Thunbergia laurifolia Leaf Extract and Its Potential Use as Functional DrinkSunisa Siripongvutikorn; Marasri Junsi; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2004Chemical compositions, properties and structure of muscle affecting textural characteristics of meat from Thai indigenous chicken and broilerSoottawat Benjakul; Saowakon Wattanachant; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Antioxidative activity and emulsifying properties of gelatin from cuttlefish (Sepia pharaonis) skin modified with phenolic compounds and fatty acidsSoottawat Benjakul; Tanong Aewsiri; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Effect of washing solution and processes on gelling properties and frozen stability of yellowtail barracuda surimiSoottawat Benjakul; Kosol Lertwittayanon; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013Properties and Applications of Bio-nanocomposite Film based on Gelatin and NanoclayPonusa Jitphuthi; Thummanoon Prodpran; Soottawat Benjakul; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร