Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 71-80 of 80 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Development of Virgin Coconut Oil Emulsified Surimi Gel with Nutraceutical PropertiesSoottawat Benjakul; Asir Gani; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Bioactive Compounds and Biological Properties of Thunbergia laurifolia Leaf Extract and Its Potential Use as Functional DrinkSunisa Siripongvutikorn; Marasri Junsi; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Antioxidative activity and emulsifying properties of gelatin from cuttlefish (Sepia pharaonis) skin modified with phenolic compounds and fatty acidsSoottawat Benjakul; Tanong Aewsiri; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Effect of washing solution and processes on gelling properties and frozen stability of yellowtail barracuda surimiSoottawat Benjakul; Kosol Lertwittayanon; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013Properties and Applications of Bio-nanocomposite Film based on Gelatin and NanoclayPonusa Jitphuthi; Thummanoon Prodpran; Soottawat Benjakul; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016Development of Microfluidized Emulsion Film Based on Gelatin and Palm OilSoottawat Benjakul; Krisana Nilsuwan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Protease Inhibitors and Hydrolysate from Duck Egg Albumen:Characteristics and Applications in Surimi GelsSoottawat Benjakul; Tran Hong Quan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Study on utilization of protein isolate from yellow stripe trevally (Seloroides leptolepis) in fat-reduced and soybean oil replaced pork back-fat sausagesNopparat Cheetangdee; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Physicochemical properties and biological activities of Thai originated honeysNualpun Sirinupong; Orawee Foomaneechot; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Virgin coconut oil prepared by protease-assisted process : Characteristics and applicationSoottawat Benjakul; Patil, Umesh bapurao; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร