Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 531-540 of 667 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2559การปรับปรุงการคำนวนต้นทุนการขนส่งไข่ไก่จากฟาร์มสู่ลูกค้ากิตติ เจิดรังษี; มานัส มาสวิเศษ; Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร
2019Collagen and Gelatin from Golden Carp Skin and Squalene fromFish Liver Extracted with the Aid of Ultrasound:Properties and ApplicationsSoottawat Benjaku; Ali Muhammed Moula Ali; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Effect of hemoglobin, Galangal and lemon grass extracts on lipid oxidation in fish muscleSunisa Siripongvutikorn; Chaiwut Buaniaw; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Development of encapsulated salmonella bacteriophages to reduce salmonella spp. in food matricesKitiya Vongkamjan; Kantiya Petsong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2555การแยกเชื้อแบคทีเรียที่ผลิตสารลดแรงตึงผิวชีวภาพจากโรงงานสกัดน้ำมันปาล์มสภาวะที่เหมาะสมและคุณลักษณะของสารลดแรงตึงผิวชีวภาพจากแบคทีเรียที่คัดเลือกได้ศุภศิลป์ มณีรัตน์; อรกมล ฤคดี; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2008Antioxidative activity, functional properties and the use as microbial media of protein hydrolysate from yellow stripe trevally (Selaroides leptolepis) muscleSoottawat Benjakul; Vilailak Klompong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016Production and Characterization of Collagen, Gelatin and Gelatin Hydrolysate Powder from Scales of Spotted Golden GoatfishSoottawat Benjakul; Sira Chuaychan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2559ผลของอุณหภูมิ ภาชนะบรรจุและสภาวะการเก็บรักษาต่อคุณภาพผักชีเพื่อการส่งออกมุทิตา มีนุ่น; สุทธาสินี บุญคง; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2001Role of endogenous transglutaminase in setting of surimi from some tropical fishSoottawat Benjakul; Chakkawat Chantarasuwan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
1997Characterization of enzyme and encoding gene of thermostable peroxidase from Bacillus sp. PHS 155Chokchai Wanapu; Sasithorn Thongma; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม