Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2993
Title: | การป้องกันการเกิดสีดำในกุ้งกระป๋องโดยใช้กรดไฟติก |
Other Titles: | |
Authors: | อภิวัน สมบูรณ์ดำรงกุล คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | กรดไฟติก;กุ้งกระป๋อง |
Issue Date: | 2537 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2537 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2993 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
59968.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.