Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2993
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอภิวัน สมบูรณ์ดำรงกุลen_US
dc.date2537en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:55:27Z-
dc.date.available2010-05-06T05:55:27Z-
dc.date.issued2537en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2993-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2537en_US
dc.format(12) 69 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectกรดไฟติกen_US
dc.subjectกุ้งกระป๋องen_US
dc.titleการป้องกันการเกิดสีดำในกุ้งกระป๋องโดยใช้กรดไฟติกen_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
59968.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.