Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2993
Title: การป้องกันการเกิดสีดำในกุ้งกระป๋องโดยใช้กรดไฟติก
Other Titles: 
Authors: อภิวัน สมบูรณ์ดำรงกุล
Keywords: กรดไฟติก;กุ้งกระป๋อง
Issue Date: 2537
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2537
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2993
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
59968.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.