Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2990
Title: ผลของการใช้เมมเบรนและความร้อนต่อคุณภาพของน้ำตาลโตนด
Other Titles: Effect of membrane filtration and heat treatment on quality of palm sap
Authors: กวิดา เลิศกิจสมบูรณ์
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: น้ำตาลโตนด การผลิต;น้ำตาลโตนด คุณภาพ;เมมเบรน (เทคโนโลยี)
Issue Date: 2548
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2548
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2990
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
272675_app.pdf217.79 kBAdobe PDFView/Open
272675_bibli.pdf101.45 kBAdobe PDFView/Open
272675_ch4.pdf133.45 kBAdobe PDFView/Open
272675_ch3.pdf735.17 kBAdobe PDFView/Open
272675_ch2.pdf136.59 kBAdobe PDFView/Open
272675_ch1.pdf871.44 kBAdobe PDFView/Open
272675_con.pdf128.78 kBAdobe PDFView/Open
272675_ab.pdf94.61 kBAdobe PDFView/Open
272675_ti.pdf50.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.