Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2990
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กวิดา เลิศกิจสมบูรณ์ | en_US |
dc.date | 2548 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:55:22Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:55:22Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2990 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2548 | en_US |
dc.format | (20) 197 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | น้ำตาลโตนด การผลิต | en_US |
dc.subject | น้ำตาลโตนด คุณภาพ | en_US |
dc.subject | เมมเบรน (เทคโนโลยี) | en_US |
dc.title | ผลของการใช้เมมเบรนและความร้อนต่อคุณภาพของน้ำตาลโตนด | en_US |
dc.title.alternative | Effect of membrane filtration and heat treatment on quality of palm sap | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
272675_app.pdf | 217.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272675_bibli.pdf | 101.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272675_ch4.pdf | 133.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272675_ch3.pdf | 735.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272675_ch2.pdf | 136.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272675_ch1.pdf | 871.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272675_con.pdf | 128.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272675_ab.pdf | 94.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272675_ti.pdf | 50.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.