Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2990
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกวิดา เลิศกิจสมบูรณ์en_US
dc.date2548en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:55:22Z-
dc.date.available2010-05-06T05:55:22Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2990-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2548en_US
dc.format(20) 197 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำตาลโตนด การผลิตen_US
dc.subjectน้ำตาลโตนด คุณภาพen_US
dc.subjectเมมเบรน (เทคโนโลยี)en_US
dc.titleผลของการใช้เมมเบรนและความร้อนต่อคุณภาพของน้ำตาลโตนดen_US
dc.title.alternativeEffect of membrane filtration and heat treatment on quality of palm sapen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentบัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
272675_app.pdf217.79 kBAdobe PDFView/Open
272675_bibli.pdf101.45 kBAdobe PDFView/Open
272675_ch4.pdf133.45 kBAdobe PDFView/Open
272675_ch3.pdf735.17 kBAdobe PDFView/Open
272675_ch2.pdf136.59 kBAdobe PDFView/Open
272675_ch1.pdf871.44 kBAdobe PDFView/Open
272675_con.pdf128.78 kBAdobe PDFView/Open
272675_ab.pdf94.61 kBAdobe PDFView/Open
272675_ti.pdf50.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.