Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2990
Title: | ผลของการใช้เมมเบรนและความร้อนต่อคุณภาพของน้ำตาลโตนด |
Other Titles: | Effect of membrane filtration and heat treatment on quality of palm sap |
Authors: | กวิดา เลิศกิจสมบูรณ์ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | น้ำตาลโตนด การผลิต;น้ำตาลโตนด คุณภาพ;เมมเบรน (เทคโนโลยี) |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2548 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2990 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
272675_app.pdf | 217.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272675_bibli.pdf | 101.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272675_ch4.pdf | 133.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272675_ch3.pdf | 735.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272675_ch2.pdf | 136.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272675_ch1.pdf | 871.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272675_con.pdf | 128.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272675_ab.pdf | 94.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272675_ti.pdf | 50.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.