Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2982
Title: | บทบาทของเชื้อจุลินทรีย์ที่เติมในระหว่างการหมัก ต่อคุณภาพของเมล็ดโกโก้แห้ง |
Other Titles: | Roles of inoculated microorganisms during fermentation on quality of dried-cocoa beans |
Authors: | อรัญ หันพงศ์กิตติกูล นิยม กำลังดี คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | โกโก้ การผลิต;จุลินทรีย์ในอาหาร |
Issue Date: | 2537 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2537 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2982 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
57935.pdf | 11.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.