Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2982
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอรัญ หันพงศ์กิตติกูล-
dc.contributor.authorนิยม กำลังดีen_US
dc.date2537en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:55:04Z-
dc.date.available2010-05-06T05:55:04Z-
dc.date.issued2537en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2982-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2537en_US
dc.format(23) 224 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโกโก้ การผลิตen_US
dc.subjectจุลินทรีย์ในอาหารen_US
dc.titleบทบาทของเชื้อจุลินทรีย์ที่เติมในระหว่างการหมัก ต่อคุณภาพของเมล็ดโกโก้แห้งen_US
dc.title.alternativeRoles of inoculated microorganisms during fermentation on quality of dried-cocoa beans-
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
57935.pdf11.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.