Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2982
Title: บทบาทของเชื้อจุลินทรีย์ที่เติมในระหว่างการหมัก ต่อคุณภาพของเมล็ดโกโก้แห้ง
Other Titles: Roles of inoculated microorganisms during fermentation on quality of dried-cocoa beans
Authors: อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
นิยม กำลังดี
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: โกโก้ การผลิต;จุลินทรีย์ในอาหาร
Issue Date: 2537
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2537
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2982
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
57935.pdf11.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.