Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2964
Title: ผลของการใช้ความดันสูงและความร้อนต่อคุณภาพของน้ำตาลโตนด
Other Titles: Effect of high pressure and heat treatments on palm sap quality
Authors: สุภารัตน์ เตี่ยไพบูลย์
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: น้ำตาลโตนด การผลิต;น้ำตาลโตนด จุลชีววิทยา;น้ำผลไม้ การผลิต;อุตสาหกรรมน้ำผลไม้
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2964
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
241437.pdf116.7 kBAdobe PDFView/Open
241437_app.pdf960.13 kBAdobe PDFView/Open
241437_bibli.pdf183.66 kBAdobe PDFView/Open
241437_ch4.pdf92.77 kBAdobe PDFView/Open
241437_ch3.pdf5.5 MBAdobe PDFView/Open
241437_ch2.pdf172.19 kBAdobe PDFView/Open
241437_ch1.pdf979.94 kBAdobe PDFView/Open
241437_con.pdf292.24 kBAdobe PDFView/Open
241437_ab.pdf105.39 kBAdobe PDFView/Open
241437_ti.pdf15.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.