Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2964
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุภารัตน์ เตี่ยไพบูลย์ | en_US |
dc.date | 2547 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:54:22Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:54:22Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2964 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 | en_US |
dc.format | (20) 168 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | น้ำตาลโตนด การผลิต | en_US |
dc.subject | น้ำตาลโตนด จุลชีววิทยา | en_US |
dc.subject | น้ำผลไม้ การผลิต | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมน้ำผลไม้ | en_US |
dc.title | ผลของการใช้ความดันสูงและความร้อนต่อคุณภาพของน้ำตาลโตนด | en_US |
dc.title.alternative | Effect of high pressure and heat treatments on palm sap quality | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
241437.pdf | 116.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_app.pdf | 960.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_bibli.pdf | 183.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_ch4.pdf | 92.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_ch3.pdf | 5.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_ch2.pdf | 172.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_ch1.pdf | 979.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_con.pdf | 292.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_ab.pdf | 105.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_ti.pdf | 15.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.