Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2964
Title: | ผลของการใช้ความดันสูงและความร้อนต่อคุณภาพของน้ำตาลโตนด |
Other Titles: | Effect of high pressure and heat treatments on palm sap quality |
Authors: | สุภารัตน์ เตี่ยไพบูลย์ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | น้ำตาลโตนด การผลิต;น้ำตาลโตนด จุลชีววิทยา;น้ำผลไม้ การผลิต;อุตสาหกรรมน้ำผลไม้ |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2964 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
241437.pdf | 116.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_app.pdf | 960.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_bibli.pdf | 183.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_ch4.pdf | 92.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_ch3.pdf | 5.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_ch2.pdf | 172.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_ch1.pdf | 979.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_con.pdf | 292.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_ab.pdf | 105.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241437_ti.pdf | 15.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.