Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2963
Title: | ผลของสมบัติทางเคมีเชิงฟิสิกส์ของแป้งผสม (แป้งมันสำปะหลังและแป้งสาคู) ต่อคุณภาพของข้าวเกรียบ |
Other Titles: | Effect of physico-chemical properties of starch mixtures (cassava and sago) on cracker quality |
Authors: | จันทร์เพ็ญ ไชยนุ้ย คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | ข้าวเกรียบ คุณภาพ;ข้าวเกรียบ การผลิต;ผลิตภัณฑ์อาหาร |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2963 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
296460_app.pdf | 281.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296460_bibli.pdf | 102.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296460_ch4.pdf | 72.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296460_ch3.pdf | 9.48 MB | Adobe PDF | View/Open | |
296460_ch2.pdf | 94.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296460_ch1.pdf | 642 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296460_con.pdf | 90.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296460_ab.pdf | 82.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296460_ti.pdf | 34.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.