Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2963
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จันทร์เพ็ญ ไชยนุ้ย | en_US |
dc.date | 2550 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:54:19Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:54:19Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2963 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550 | en_US |
dc.format | (17) 154 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ข้าวเกรียบ คุณภาพ | en_US |
dc.subject | ข้าวเกรียบ การผลิต | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์อาหาร | en_US |
dc.title | ผลของสมบัติทางเคมีเชิงฟิสิกส์ของแป้งผสม (แป้งมันสำปะหลังและแป้งสาคู) ต่อคุณภาพของข้าวเกรียบ | en_US |
dc.title.alternative | Effect of physico-chemical properties of starch mixtures (cassava and sago) on cracker quality | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
296460_app.pdf | 281.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296460_bibli.pdf | 102.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296460_ch4.pdf | 72.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296460_ch3.pdf | 9.48 MB | Adobe PDF | View/Open | |
296460_ch2.pdf | 94.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296460_ch1.pdf | 642 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296460_con.pdf | 90.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296460_ab.pdf | 82.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296460_ti.pdf | 34.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.