Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2963
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจันทร์เพ็ญ ไชยนุ้ยen_US
dc.date2550en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:19Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:19Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2963-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550en_US
dc.format(17) 154 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectข้าวเกรียบ คุณภาพen_US
dc.subjectข้าวเกรียบ การผลิตen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์อาหารen_US
dc.titleผลของสมบัติทางเคมีเชิงฟิสิกส์ของแป้งผสม (แป้งมันสำปะหลังและแป้งสาคู) ต่อคุณภาพของข้าวเกรียบen_US
dc.title.alternativeEffect of physico-chemical properties of starch mixtures (cassava and sago) on cracker qualityen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
296460_app.pdf281.76 kBAdobe PDFView/Open
296460_bibli.pdf102.25 kBAdobe PDFView/Open
296460_ch4.pdf72.57 kBAdobe PDFView/Open
296460_ch3.pdf9.48 MBAdobe PDFView/Open
296460_ch2.pdf94.35 kBAdobe PDFView/Open
296460_ch1.pdf642 kBAdobe PDFView/Open
296460_con.pdf90.5 kBAdobe PDFView/Open
296460_ab.pdf82.04 kBAdobe PDFView/Open
296460_ti.pdf34.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.