Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2963
Title: ผลของสมบัติทางเคมีเชิงฟิสิกส์ของแป้งผสม (แป้งมันสำปะหลังและแป้งสาคู) ต่อคุณภาพของข้าวเกรียบ
Other Titles: Effect of physico-chemical properties of starch mixtures (cassava and sago) on cracker quality
Authors: จันทร์เพ็ญ ไชยนุ้ย
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: ข้าวเกรียบ คุณภาพ;ข้าวเกรียบ การผลิต;ผลิตภัณฑ์อาหาร
Issue Date: 2550
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2963
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
296460_app.pdf281.76 kBAdobe PDFView/Open
296460_bibli.pdf102.25 kBAdobe PDFView/Open
296460_ch4.pdf72.57 kBAdobe PDFView/Open
296460_ch3.pdf9.48 MBAdobe PDFView/Open
296460_ch2.pdf94.35 kBAdobe PDFView/Open
296460_ch1.pdf642 kBAdobe PDFView/Open
296460_con.pdf90.5 kBAdobe PDFView/Open
296460_ab.pdf82.04 kBAdobe PDFView/Open
296460_ti.pdf34.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.