Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2948
Title: | การคัดเลือกจุลินทรีย์สำหรับการผลิตไส้กรอกหมัก |
Other Titles: | Microbial selection for production of femented sausage |
Authors: | กนกอร อินทราพิเชฐ พัชรินทร์ สอาดสิทธิศักดิ์ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | จุลินทรีย์ในอาหาร;ไส้กรอก การผลิต |
Issue Date: | 2538 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2948 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
35575.pdf | 8.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.