Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2948
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorกนกอร อินทราพิเชฐ-
dc.contributor.authorพัชรินทร์ สอาดสิทธิศักดิ์en_US
dc.date2538en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:53:48Z-
dc.date.available2010-05-06T05:53:48Z-
dc.date.issued2538en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2948-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538en_US
dc.format(19) 186 หน้า : แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectจุลินทรีย์ในอาหารen_US
dc.subjectไส้กรอก การผลิตen_US
dc.titleการคัดเลือกจุลินทรีย์สำหรับการผลิตไส้กรอกหมักen_US
dc.title.alternativeMicrobial selection for production of femented sausageen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
35575.pdf8.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.