Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2948
Title: การคัดเลือกจุลินทรีย์สำหรับการผลิตไส้กรอกหมัก
Other Titles: Microbial selection for production of femented sausage
Authors: พัชรินทร์ สอาดสิทธิศักดิ์
Advisor: กนกอร อินทราพิเชฐ
Keywords: จุลินทรีย์ในอาหาร;ไส้กรอก การผลิต
Issue Date: 2538
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2948
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
35575.pdf8.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.