Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2935
Title: | การผลิตปลาสะเต๊ะจากปลามูลค่าต่ำ |
Other Titles: | Fish satay production from low value fish |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร เทวี ทองแดง บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์สัตว์น้ำทะเล;ปลาสะเต๊ะ การผลิต;อาหารทะเล |
Issue Date: | 2538 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2935 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
82123.pdf | 7.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.