Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2935
Title: การผลิตปลาสะเต๊ะจากปลามูลค่าต่ำ
Other Titles: Fish satay production from low value fish
Authors: เทวี ทองแดง
Advisor: ไพรัตน์ โสภโณดร
Keywords: ผลิตภัณฑ์สัตว์น้ำทะเล;ปลาสะเต๊ะ การผลิต;อาหารทะเล
Issue Date: 2538
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2935
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
82123.pdf7.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.