Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2389
Title: | ผลขององค์ประกอบทางชีวเคมีต่อการตกผลึกในน้ำผึ้ง |
Authors: | ศักรินทร์ ปริศวงศ์ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ) |
Keywords: | น้ำผึ้ง;การตกผลึก |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2389 |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
275795_app.pdf | 120.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
275795_bibli.pdf | 119.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
275795_ch4.pdf | 61.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
275795_ch3.pdf | 248.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
275795_ch2.pdf | 194.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
275795_ch1.pdf | 454.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
275795_con.pdf | 102.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
275795_ab.pdf | 96.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
275795_ti.pdf | 49.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.