Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12860
Title: | Effect of hemoglobin, Galangal and lemon grass extracts on lipid oxidation in fish muscle |
Other Titles: | ผลของฮีโมโกลบิน สารสกัดจากข่าและตะไคร้ต่อการเกิดออกซิเดชันของไขมันในเนื้อปลา |
Authors: | Sunisa Siripongvutikorn Chaiwut Buaniaw Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Fish Preservation;Oxidation;Zingiberaceae;Hemoglobin |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2008 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12860 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
303142.pdf | 1.76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.