Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12860
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSunisa Siripongvutikorn-
dc.contributor.authorChaiwut Buaniaw-
dc.date.accessioned2020-05-01T03:39:49Z-
dc.date.available2020-05-01T03:39:49Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12860-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2008en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectFish Preservationen_US
dc.subjectOxidationen_US
dc.subjectZingiberaceaeen_US
dc.subjectHemoglobinen_US
dc.titleEffect of hemoglobin, Galangal and lemon grass extracts on lipid oxidation in fish muscleen_US
dc.title.alternativeผลของฮีโมโกลบิน สารสกัดจากข่าและตะไคร้ต่อการเกิดออกซิเดชันของไขมันในเนื้อปลาen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
303142.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.