Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12860
Title: Effect of hemoglobin, Galangal and lemon grass extracts on lipid oxidation in fish muscle
Other Titles: ผลของฮีโมโกลบิน สารสกัดจากข่าและตะไคร้ต่อการเกิดออกซิเดชันของไขมันในเนื้อปลา
Authors: Sunisa Siripongvutikorn
Chaiwut Buaniaw
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Fish Preservation;Oxidation;Zingiberaceae;Hemoglobin
Issue Date: 2008
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2008
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12860
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
303142.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.