Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10910
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไพรัตน์ โสภโณดร | - |
dc.contributor.author | จิตรวดี ไตรเรกพันธุ์ | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-05T09:12:27Z | - |
dc.date.available | 2017-05-05T09:12:27Z | - |
dc.date.issued | 2540 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10910 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2540 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | โปรตีนปลาสกัด การผลิต | th_TH |
dc.title | การผลิตโปรตีนปลาสกัดจากหัวและเครื่องในปลา | th_TH |
dc.title.alternative | Production of fish protein isolates from fish heads and viscera | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
131304.pdf | 6.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.