Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10910
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorจิตรวดี ไตรเรกพันธุ์-
dc.date.accessioned2017-05-05T09:12:27Z-
dc.date.available2017-05-05T09:12:27Z-
dc.date.issued2540-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10910-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2540th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectโปรตีนปลาสกัด การผลิตth_TH
dc.titleการผลิตโปรตีนปลาสกัดจากหัวและเครื่องในปลาth_TH
dc.title.alternativeProduction of fish protein isolates from fish heads and viscerath_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
131304.pdf6.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.