Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10833
Title: | การผลิตไส้กรอกบดเนื้อแพะเสริมเนื้อวัว โปรตีนถั่วเหลือง ไขมันหมูหรือเนยขาว และทัศนคติของผู้บริโภค |
Other Titles: | Production of ground goat meat sausages supplemented with beef' soy proteins' pork fat or shortening and consumer attitude |
Authors: | กนกอร อินทราพิเชฐ ชีพสุมน ชิตมณี Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ไส้กรอก การผลิต;เนื้อแพะ |
Issue Date: | 2539 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2539 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10833 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.