Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10833
Title: การผลิตไส้กรอกบดเนื้อแพะเสริมเนื้อวัว โปรตีนถั่วเหลือง ไขมันหมูหรือเนยขาว และทัศนคติของผู้บริโภค
Other Titles: Production of ground goat meat sausages supplemented with beef' soy proteins' pork fat or shortening and consumer attitude
Authors: กนกอร อินทราพิเชฐ
ชีพสุมน ชิตมณี
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ไส้กรอก การผลิต;เนื้อแพะ
Issue Date: 2539
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2539
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10833
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
91682.pdf7.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.