Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10833
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | กนกอร อินทราพิเชฐ | - |
dc.contributor.author | ชีพสุมน ชิตมณี | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-27T07:39:15Z | - |
dc.date.available | 2017-04-27T07:39:15Z | - |
dc.date.issued | 2539 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10833 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2539 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ไส้กรอก การผลิต | th_TH |
dc.subject | เนื้อแพะ | th_TH |
dc.title | การผลิตไส้กรอกบดเนื้อแพะเสริมเนื้อวัว โปรตีนถั่วเหลือง ไขมันหมูหรือเนยขาว และทัศนคติของผู้บริโภค | th_TH |
dc.title.alternative | Production of ground goat meat sausages supplemented with beef' soy proteins' pork fat or shortening and consumer attitude | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.