Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7845
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไพรัตน์ โสภโณดร | - |
dc.contributor.author | ศิริรัตน์ ปราบปัญจะ | - |
dc.date.accessioned | 2012-01-25T03:34:50Z | - |
dc.date.available | 2012-01-25T03:34:50Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7845 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | สำรองผง การผลิต | en_US |
dc.subject | สำรอง (พืช) การแปรรูป | en_US |
dc.title | การผลิตและการใช้สำรองผงเป็นสารเพิ่มความข้นหนืดในน้ำแป้ง | en_US |
dc.title.alternative | Production and uses of crude powder from Malva Nut (Scaphium scaphigerum) as thickening agent in batter | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
351038.pdf | 3.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License